De Zes Bochten samenwerking Fregiric

De Zes Bochten - getuigenis

Elf jaar na de sluiting van de legendarische tearoom van hun ouders, bliezen Jorgen en Cedric Dujardin De Zes Bochten nieuw leven in. Een plaats waar je gezellig kan tafelen, waar de kids kunnen ravotten en je vervolgens zalig kan overnachten in hun leuke kamers. Een volledige heropbouw van A tot Z, waar Fregiric aan kon bijdragen.

05.07.2021

Op een ideale, rustige locatie net buiten het centrum van Knokke-Heist vinden we De Zes Bochten. Wat ooit begon als een klein cafeetje, groeide ondertussen uit tot een unieke combinatie van ontbijt, tearoom, overnachting en leuke speeltuinen.

Zaakvoerder Jorgen Dujardin: “Aanvankelijk was het de zaak van onze ouders, opgericht in 1985. Door de jaren heen zijn ze uitgebreid en hebben ze telkens geïnvesteerd. Het was voor ons evident om nu, zoveel jaar later, op te starten en het kindvriendelijke imago opnieuw aan bod te laten komen. We richten ons eigenlijk volledig op families en gezinnen met kinderen.”

De speeltuin van De Zes Bochten

Jorgen en broer Cedric wilden ervoor zorgen dat hun ‘nieuwe’ zaak er onmiddellijk stond, met kwalitatief materiaal en met oog voor de nieuwste technieken. Carte blanche, waar ook Fregiric aan meewerkte.

Jorgen: “Aangezien we van nul begonnen zijn met het gebouw – we hebben het zelf getekend en ontworpen met de architect en aannemer – hadden we echt wel carte blanche om de nieuwste technieken te implementeren. Op vlak van koeling, verwarming, airco, ventilatie… Via een post op Instagram zijn we bij Fregiric terechtgekomen en dus namen we meteen contact op.”

Van inox maatwerk tot tapinstallaties en koelcellen, Fregiric droeg bij tot hun hoge standaard, die als een rode draad door de zaak loopt. Ook de monitoring van de koelcellen is niet langer een probleem.

Jorgen: “Zowel inox maatwerk als tapinstallaties en frigo’s zijn uitgevoerd door Fregiric. Achter de bar staat ook een grote koelcel, waar we met een handig doorschuifsysteem altijd frisse drankjes kunnen aanbieden. Door die koeling is het voor ons ook mogelijk om speciale bieren op vat aan te bieden. De twee koelcellen en diepvriescel – ook van de hand van Fregiric – worden altijd gemonitord door de Data Logger, zodat er nooit grote temperatuurschommelingen zijn. Dat geeft een gerust gemoed, voor ’s nachts of als we eens op vakantie zijn.”

Doorschuifsysteem bij frigo's De Zes Bochten

We kunnen spreken van een zeer geslaagde samenwerking en prachtig project. Daar denkt ook Jorgen hetzelfde over.

Jorgen: “We hadden een strakke deadline om tegen de zomer open te gaan. Niet eenvoudig, maar we hebben zeer goed kunnen samenwerken met Fregiric. Heel vlotte communicatie, met rechtstreeks contact. Hun team was zeer sympathiek, vriendelijke mensen. Een zeer correcte samenwerking, altijd op tijd en heel stipt. Eigenlijk heb ik niets aan te merken op hun service, ik ben er heel tevreden van. Ik zou ze zeker aanraden aan andere ondernemers, startend of mensen die al lang in het vak zitten, omdat ze altijd snel bereikbaar zijn en een technische uitleg perfect verstaanbaar maken. In het algemeen, zeer correct.”

De Zes Bochten samenwerking Fregiric
De Zes Bochten samenwerking Fregiric
De Zes Bochten samenwerking Fregiric
De Zes Bochten samenwerking Fregiric
De Zes Bochten samenwerking Fregiric
De Zes Bochten samenwerking Fregiric
De Zes Bochten samenwerking Fregiric
De Zes Bochten samenwerking Fregiric