Hotel Amfora

Hotel Amfora - Getuigenis

In het hart van Poperinge, in het meest zonnige hoekje van de Grote Markt ligt Hotel Restaurant Amfora. Een familiebedrijf met 17 knusse kamers, een bijhorend restaurant en sinds kort twee aparte zaaltjes om kleine groepjes te ontvangen voor ‘private dining’.

05.02.2020

Samen met zijn echtgenote, zus en ouders runt zaakvoerder Glenn Amfora met hart en ziel.

“In 2016 hebben we de benedenverdieping van de horecazaak die mijn ouders sinds 2009 runnen, volledig gerenoveerd. Het receptiegedeelte van het hotel, de ontbijtruimte en het restaurant krijgen een totale make-over.

Mijn ouders werken dan al jarenlang samen met Fregiric en zijn bijzonder tevreden van de service en de kwaliteitsvolle producten. De keuze om ook bij deze verbouwing op Ricardo en zijn team beroep te doen, is dan ook snel gemaakt.

De charme van het pand willen we zeker behouden en we vinden het belangrijk om de balans te houden tussen authenticiteit en moderne elementen. Op aanraden van Ricardo hebben we gekozen voor degelijke, gebruiksvriendelijke frigo’s en tapinstallaties en die tegelijk een  ‘eyecatcher’ zijn in de ruimte. De frigo’s in glas met LED‑verlichting passen perfect in dit concept en in ons interieur.”

Hotel Amfora

“Een jaar later krijgen mijn vrouw en ik de kans om het aanpalend pand te kopen. Die laten we niet voorbij gaan en we starten meteen grote verbouwingswerken. Enkel de historische gevel blijft overeind. De zaak breidt aanzienlijk uit met vijf gloednieuwe hotelkamers en twee nieuwe zaaltjes die apart gehuurd kunnen worden voor familie- of bedrijfsfeesten tot 80 personen.

Om de gasten in die ruimtes vlot te bedienen willen we graag een extra bar voorzien. De positieve ervaringen van het jaar voordien doen ons meteen opnieuw voor Fregiric kiezen.

“Onze klanten spreken ons vaak aan over onze ‘chique’ frigo’s!”

Ook qua stijl blijft het concept onveranderd en willen we graag eenzelfde uitvoering met LED-verlichting maar op een aanzienlijk kleinere oppervlakte. Fregiric werkt dit uit tot in het kleinste detail, volgens de kwaliteitsnormen die we van hem gewend zijn.

We kunnen zonder meer zeggen dat we over de hele lijn enorm tevreden zijn van Fregiric. De combinatie van deskundig advies, nauwkeurig maatwerk en kwaliteitsproducten met een snelle service - ook na verkoop - maakt van Fregiric een uitstekende partner voor horecazaken zoals de onze.

Na jarenlang zweten en zwoegen in onze verbouwingen hebben we niet meteen plannen om binnenkort nog eens zo’n avontuur aan te gaan, maar mocht dat in de toekomst toch het geval zijn, kiezen we onmiddellijk terug voor Fregiric. Dat staat als een paal boven water!”

Hotel Amfora
Hotel Amfora
Hotel Amfora
Hotel Amfora
Hotel Amfora
Hotel Amfora