Parkhotel - Getuigenis

Parkhotel - Getuigenis

Pal in het centrum van Kortrijk, tegenover het station, ligt het Parkhotel, dat met z’n 155 prachtige, comfortabele kamers rust en ontspanning biedt aan zakenlui en families. De bistro is het kloppend hart van het hotel en de plaats bij uitstek voor een gezellige lunch of gastronomisch diner. Bij de verbouwing van de bistro is de centrale bar het pronkstuk van het restaurant geworden. Fregiric zorgde mee voor de realisatie van dit pareltje van functioneel design.

07.07.2020

Onze vaste contactpersoon bij de drankenleverancier was degene die ons aanraadde om voor de vernieuwing van onze bar contact op te nemen met Fregiric. Omdat we veel vertrouwen hebben in deze persoon hebben we dat ook gedaan en de kennismaking verliep bijzonder positief.

Al van bij het eerste contact verraste Ricardo, zaakvoerder van Fregiric, ons met zijn professionalisme. Hij gaf zelf suggesties voor de inrichting en dat apprecieerden we enorm. Het was voor ons immers heel belangrijk dat de bar zo functioneel mogelijk werd ingericht zonder in te boeten op esthetisch vlak. Ook het onderhoudsgemak was een cruciale factor. Daar heeft Fregiric in het voorstel van producten en materialen zeker rekening mee gehouden. Zo beantwoordde de open ijskoeling die Fregiric in de bar installeerde perfect aan onze vraag om verschillende formaten van flessen makkelijk en overzichtelijk te kunnen koelen."

Parkhotel

"Naast de centrale bar stond Fregiric ook in voor het inox maatwerk van het ontbijtbuffet en installeerde het bedrijf ook de drankenfrigo’s in Bar Jules, onze gezellige loungebar achter het hotel. Zowel qua apparatuur als in uitvoering kunnen we met Fregiric geen betere koelingsinstallateur voorstellen.

Ook de installatie van de airconditioning in de burelen is van de hand van het Fregiric-team. Omdat onze bureauruimte tegelijk ook een ontvangstruimte is, wilden we van die storende aircobakken vermijden. Daar hebben we op aanraden van Ricardo gekozen voor een verborgen airconditioning tegen het plafond."

Parkhotel

"Alle werken verliepen vrijwel vlekkeloos. De technici van Fregiric waren goed op elkaar ingespeeld en ook met de andere stielmannen die op dat moment aan de slag waren, was er een goede verstandhouding. Dat was ook wel nodig, want de verbouwing had een heel strakke deadline om de hinder voor onze gasten zo beperkt mogelijk te houden.

We hebben Fregiric ondertussen al meermaals aangeraden bij andere horeca-uitbaters die op zoek waren naar een leverancier voor hun koeling, airco of barinrichting. Prijs-kwaliteit kan je echt niet beter gediend zijn en ook zijn service nadien is top! We zijn echt heel tevreden van Fregiric."

Parkhotel
Parkhotel
Parkhotel
Parkhotel
Parkhotel
Parkhotel
Parkhotel
Parkhotel
Parkhotel