Biercafé St. Arnoldus Ieper installatie koeltechnieken Fregiric

Biercafé St. Arnoldus Ieper

Een tevreden klant vertelt...

Dat West-Vlaanderen bekend staat om zijn vele bieren weet iedereen. Ook de massa toeristen die de streek rond Ieper jaarlijks bezoeken. Alain Vansevenant wilde hier een passend antwoord op bieden en hij besloot vorig jaar het biercafé Sint-Arnoldus te openen.

01.05.2019

“Ik zag in mijn andere bar The Times, dat het merendeel van mijn klanten speciaal kwamen voor mijn bieren op vat. Dit deed een lampje branden. Ik kreeg het idee om een authentiek biercafé te openen.”

25 tapkranen

Alain riep de hulp in van Fregiric om een plan uit te tekenen voor dit concept. Aangezien hij zoveel mogelijk bieren op vat wou, stelde de experts van Fregiric voor om een uitzonderlijke tapinstallatie met 25 tapkranen te installeren. Hierdoor wordt het biercafé op zich een bezienswaardigheid, wat extra klanten aantrekt natuurlijk. Daarnaast plaatste de installateurs van Fregiric ook nog verscheidene duurzame wasbakken in INOX en een ijsblokjesmachine.

“Het is de bedoeling om op termijn meer hapjes aan te bieden aan onze fijnproevers. Want bij een goed bier past een stukje vlees of kaas wel natuurlijk. De jongens van Fregiric wisten ons direct te vertellen welke koelkasten hiervoor best geschikt waren en hoe ze de installatie zouden doen. Altijd leuk om specialisten ter hand te hebben die een op-maat-gemaakt oplossing hebben om uw droom mee te verwezenlijken.”

Zo zie je maar. Alweer een tevreden klant!

Voor de liefhebbers van het betere gerstenat, zeker de moeite waard om eens te passeren! 
Biercafé Sint-Arnoldus is elke dag open, behalve op woensdag.
Bekijk website.

Ook interesse in onze koeltechnieken?
Neem vrijblijvend contact