Nieuws uit het werkveld!

 • Gamko

  Energie besparen was nog nooit zo simpel

  04.09.2022

  Duurzaamheid & innovatie staan bij Gamko centraal.

 • Gamko hoofdafl.

  Gamko barkoeling: stijlvol, praktisch en betrouwbaar!

  28.06.2022

  Een horecaondernemer streeft naar absolute perfectie. Met de barkoelingen van Gamko beschikt u over tal van mogelijkheden die perfect aansluiten bij uw horecazaak.

 • Villa

  Stille airco? Verminder het geluid met deze tips.

  01.06.2022

  De buitenunit van een airconditioning maakt logischerwijs wat geluid. U hoort hem vooral wanneer het apparaat aanslaat of juist uitschakelt. In sommige gevallen kan het lawaai van de airco vervelend zijn, bijvoorbeeld als u net een baby hebt of wanneer uw buren klagen. Gelukkig zijn er verschillende manieren waarop u het geluid van de airco kunt verminderen. In dit artikel leest u wat u kunt doen om het geluid van uw koeling te verminderen.
   

 • Vaatwasser PT-Serie

  Vaatwas in de grootkeuken

  21.04.2022

  Er is keuze te over bij de aanschaf van een vaatwasmachine, zowel qua aanbod als aanbieders. Maar hoe weet je welke machine bij je zaak past? Nog iets te vaak zien horecaondernemers en cateraars de vaatwasser als sluitpost bij de inrichting van een keuken. Ten onrechte, want de afwas is een wezenlijk onderdeel van het hele bedrijfsproces. Stokt het hier, dan stokt de hele schakel.

 • De Zes Bochten samenwerking Fregiric

  De Zes Bochten - getuigenis

  05.07.2021

  Elf jaar na de sluiting van de legendarische tearoom van hun ouders, bliezen Jorgen en Cedric Dujardin De Zes Bochten nieuw leven in. Een plaats waar je gezellig kan tafelen, waar de kids kunnen ravotten en je vervolgens zalig kan overnachten in hun leuke kamers. Een volledige heropbouw van A tot Z, waar Fregiric aan kon bijdragen.

 • Waarom deurrubbers bij koelingen belangrijk zijn

  Waarom deurrubbers bij jouw koelingen zo belangrijk zijn

  10.06.2021

  De deurrubbers van je koeling. Het lijkt een klein detail, maar wanneer ze niet goed onderhouden worden, ga je dit wel degelijk merken in je portemonnee. Hoe zorg je ervoor dat je deurrubbers zo lang mogelijk meegaan? Wij geven je enkele tips!

Meer weten over onze koeltechnieken?
Neem vrijblijvend contact