Totaalprojecten in de horeca

Een horecazaak inrichten of renoveren vraagt heel wat expertise. Wij delen onze knowhow graag met jou. Of je nu een café opstart, je restaurantkeuken onder handen wil nemen of je volledige hotel wil herinrichten van lobby tot kamers, we luisteren naar je noden en adviseren over de ideale inrichting in installaties. 

Op maat van jouw horecazaak

In een totaalproject stellen we oplossingen voor die passen bij jouw horecazaak. In ons voorstel op maat kunnen we tal van verschillende elementen opnemen: 
 

Klimatisatie
van airco in de zaal tot een VRV-systeem voor hotelkamers
 

Koeling: 
Koelcellen en diepvriescellen: altijd perfect gekoelde voeding en dranken 
Wijnkasten: de functionele eyecatcher van je restaurant
Drankenkoelers: professionele installaties op maat van je bar
Tapkranen en tankbier: bier serveren volgens de regels van de kunst
Diverse koeloplossingen: koeltogen, wandkoelers, ijstogen, buffetkoeling, … 
IJsblokjesmachines: heerlijk gekoelde dranken met kwalitatief ijs
Inox maatwerk: praktische cocktailstations en meer


Cuisine:
Ovens: van highspeedoven tot combisteamer of een combinatie van meerdere
Vaatwassers: snelle vaatwassystemen voor glazen, servies of potten
Friteuses: op-en-top performant om klanten snel te kunnen bedienen
Kooklijnen: volledig uitgetekend op maat van jouw keuken 
Inox maatwerk: je keuken tot in de puntjes uitgerust in de look die jij wenst
Dampkap: performante afzuiginginstallaties op maat
 

Partner voor horecaondernemers

Fregiric is je partner doorheen het hele traject. Dat zijn geen loze woorden, maar een echte belofte. Het begint al bij de eerste kennismaking: we horen graag wat je wensen zijn en stellen opties voor die passen binnen je budget. Je mag ook rekenen op eerlijk advies over back-ups en risico’s. Zo zullen we in een groot hotel bv. een ingenieus aircosysteem aanraden om per verdiep te monitoren. Is er een panne? Dan ligt niet alles stil. 

Gedetailleerde ontwerpen

We laten niets aan het toeval over. We meten je ruimtes nauwkeurig op en tekenen alle elementen minutieus uit, van barmeubel tot ledverlichting. Daarbij hebben we aandacht voor een optimale flow achter de bar of in de keuken zodat je team heel efficiënt kan werken. Ook voor klimatisatie bestuderen we de mogelijkheden en werken we een ontwerp op maat uit. Deze gedetailleerde plannen zijn de leidraad voor een kwalitatieve plaatsing. 

Vakkundig geplaatst en onderhouden

Tijdens de werken volgen we alles nauwgezet op en mag je regelmatig updates verwachten. Onze techniekers zijn de beste in hun vak en zorgen voor een kwalitatieve afwerking. Zoals het een echte partner betaamt, blijven we ook na de werken 7/7 bereikbaar voor onderhoud en herstellingen. 
Wil je jouw horecaproject bespreken? We zijn benieuwd naar de plannen.