Brasserie Cambrinus

Brasserie Cambrinus - Getuigenis

Bierbrasserie Cambrinus ligt op een steenworp van het gelijknamige biercafé en zou je bijna letterlijk de “grote broer” – of in dit geval “grote zus” - ervan kunnen noemen. Ruim 15 jaar geleden studeerde Tine, halfzus van Nathan die het café uitbaat, af aan de hotelschool Ter Groene Poort. Zij kreeg de kans om een restaurant te starten in hartje Brugge en bouwde samen met haar team brasserie Cambrinus uit tot één van de meest gezellige horecazaken van Brugge. 

07.07.2020

Zowel locals als toeristen vinden vlot de weg om er te genieten van tal van heerlijke klassieke gerechten, zoals stoofvlees en vol-au-vent. De voorliefde voor de Belgische bieren loopt niet alleen als een rode draad doorheen de keuken maar ook in de zaak zelf kan je tal van Belgische kwaliteitsbieren degusteren. Kortom, Brasserie Cambrinus is een oase van puur genot voor alle zintuigen.

Brasserie Cambrinus

Vorig jaar was de barinrichting aan een grondige vernieuwing toe. Omdat kort daarvoor Fregiric met succes de koel- en barinstallatie van het biercafé had uitgevoerd, nam de familie ook voor dit project opnieuw contact met zaakvoerder Ricardo.

In het biercafé had Fregiric prima werk geleverd. Hoe ze creatief met de beperkte ruimte waren omgegaan en zowel de tapinstallatie als het inox maatwerk en de koeling tot in de puntjes hadden afgewerkt, was echt verbluffend. Het was dan ook een evidentie dat we voor ons nieuw project opnieuw met Fregiric in zee zouden gaan."

Brasserie Cambrinus

"We wilden graag onze bieren op vat aanzienlijk uitbreiden en ook de capaciteit van onze frigo’s moest vergroot worden. Ricardo kwam ter plaatse om de mogelijkheden te bekijken en maakte een voorstel op met 18 tapkranen, tegenover de 10 die we ervoor hadden, en een combinatie van frigo’s die ons toelieten overzichtelijker en efficiënter te werken. Bovendien werkt Fregiric met de producten van Gamko en deze zijn zonder meer van topkwaliteit.

En wat voor ons zeker zo belangrijk is als de kwaliteit van de producten en de uitvoering zelf is de service achteraf. Die is bij Fregiric ten allen tijde onberispelijk. Als we, eender wanneer, bellen om een probleem of defect te melden wordt er altijd opgenomen en komt er zo snel mogelijk een technieker ter plaatse om ons uit de nood te helpen.

Die service, die betrouwbaarheid is ook de voornaamste reden dat ik Fregiric ook aan collega’s aanraad. Andere horeca-uitbaters weten maar al te goed dat dit geen evidente maar wel een broodnodige eigenschap is van de leverancier van de koeltechnieken. Want zonder perfect gekoeld bier vallen is zeker in België een kleine ramp hé… Met Fregiric mag je op dat vlak zeker op beide oren slapen!"

Brasserie Cambrinus
Brasserie Cambrinus
Brasserie Cambrinus
Brasserie Cambrinus
Brasserie Cambrinus
Brasserie Cambrinus
Brasserie Cambrinus
Brasserie Cambrinus