Het jonge koppel heeft al heel wat strepen verdiend in de horeca, ze werkten beiden in diverse restaurants en brasserieën. De echte kneepjes van het vak leerden ze in Piemonte, de traiteurzaak van Stefanies papa in Oostende. En op eenzelfde professionele en kwaliteitsvolle manier bouwen ze Il Piccolo Mondo uit en vergasten ze de Gistelnaren met heerlijke Italiaanse gerechten en producten.
Sam: “Om die lekkernijen te kunnen bereiden en verkopen hebben we vanzelfsprekend kwaliteitsmaterialen nodig. Daarom hebben we voor de aankoop en installatie van onze koelcel beroep gedaan op Fregiric.
We kennen Ricardo al jaren. Hij heeft de koeling in de winkel van mijn schoonvader geïnstalleerd en die samenwerking verloopt nog steeds vlekkeloos. Als er een defect is dan volstaat één telefoontje en er komt een technieker langs om het probleem op te lossen. Op de horecabeurs in Bredene konden we de installaties bekijken en zijn manier van werken leren kennen en dat nam alle twijfel weg.
Fregiric gaat altijd voor de hoogste kwaliteit, en werkt enkel met de beste producten. Dat, samen met een vlekkeloze service, maakt het verschil.