KV Oostende

KV Oostende - Getuigenis

Joost Depreux is sinds een aantal jaren stadiondirecteur bij KV Oostende. Als geen ander weet hij hoe belangrijk het is om voor logistieke zaken te kunnen rekenen op betrouwbare partners die in alle omstandigheden het hoofd koel houden. Met Fregiric heeft KVO zo’n partner gevonden, aldus Joost.

29.04.2020

Joost: “Ik kende de firma Fregiric niet voor ik mijn loopbaan bij KVO begon, maar bij de vernieuwing van de keuken was Fregiric één van de onderaannemers en zo kwam ik in contact met Ricardo. Het klikte meteen – we zijn allebei nogal veeleisend en daadkrachtig – en nu werken we ook rechtstreeks samen.”

In het stadion zelf staat Fregiric in voor het onderhoud van alle koelinstallaties en airconditioning. Bij de bouw van de nieuwe tribune in 2016 installeerden Ricardo en z’n team ook 2 nieuwe koelcellen en een diepvriescel.

Joost: “Voor ons is de proactieve opvolging voor onderhoud van heel groot belang. Wij hebben de tijd en de aandacht niet om bij te houden wanneer onderhoud nodig is. Fregiric doet dit voor ons. Als het tijd is om de installaties na te kijken, plant hij zelf een afspraak in om langs te komen. Zo’n partners zijn een droom om mee samen te werken.”

KV Oostende

Dat maakte dat de keuze voor Fregiric als installateur voor de airconditioning in het gloednieuwe trainingsgebouw van KVO in 2019 voor de hand lag.

Joost: “We werken al jaar en dag met airconditioning van Daikin en wilden dit ook in het nieuwe trainingscomplex behouden. Ook Fregiric werkt samen met Daikin, wat het proces enkel ten goede kwam. Mij is vooral de productkennis en expertise van Fregiric bij gebleven. Ze zijn zeer goed op de hoogte van nieuwigheden en kennen hun stiel door en door. Ze hebben zelf suggesties gedaan om de airco optimaal te integreren en dat heeft ons serieus vooruit geholpen. Bovendien zijn ze uiterst stipt, zowel in afspraken als bij de uitvoering van de werken. Veel aannemers kunnen hier een voorbeeld aan nemen…”

Als ik toch nog één suggestie mag geven dan zou ik zeggen dat ze zich nog meer als totaalpartner moet profileren. Voor hun koelinstallaties zijn ze al goed gekend maar nog niet voor de airconditioning. En dat zou wel mogen, want een betere partner voor alle koeling kan je eigenlijk niet hebben!”

KV Oostende
KV Oostende
KV Oostende
KV Oostende
KV Oostende
KV Oostende
KV Oostende
KV Oostende
KV Oostende
KV Oostende
KV Oostende
KV Oostende
KV Oostende