In maart 2019 is het restaurant verhuisd naar Oosteroever, wat een grote verbetering voor de gasten (prachtige locatie, meer parking,…) betekent. Echter, het is een grote uitdaging geweest voor Vida en haar team om het nieuwe restaurant afgewerkt te krijgen voor de opening. Ook Fregiric is tot het uiterste gegaan voor de realisatie van de volledige bar, centraal in het restaurant, de koelruimtes en de airconditioning.
“De combinatie van producten van topkwaliteit en een onberispelijke service maakt Fregiric tot droompartner in de horeca.”
Vida, zaakvoerster van Ristorante Marina:
Ik ken Ricardo eigenlijk al heel lang. In mijn vorige zaak, een traiteur, heb ik ook met Fregiric samen gewerkt voor de koelinstallaties en ik ben altijd heel tevreden geweest over zijn werk. Hij denkt niet alleen mee over wat de beste oplossingen zijn voor een bepaald probleem, maar staat ook in voor een vlekkeloze uitvoering. Hij werkt met merken van topkwaliteit en daarmee maakt hij echt het verschil. Bovendien heb ik altijd op hem kunnen rekenen als er zich een probleem of defect voordeed.
“Fregiric hanteert dezelfde standaard als wij: enkel het beste is goed genoeg.”
In 2016 heb ik dit klasse-restaurant van mijn vader overgenomen en toen we beslisten om te verhuizen naar een gloednieuwe locatie op Oosteroever wist ik dat ik voor de bar en koeltechnieken enkel met Fregiric wilde samenwerken.
Want de vereisten waren hoog, enkel het beste was goed genoeg. Ricardo is ter plaatse komen kijken wat er mogelijk was, zowel voor de bar als voor de koelinstallaties en airco. We hadden de luxe om over een grote ruimte te beschikken en konden die optimaal inrichten. Ricardo zijn inbreng was hierin van groot belang. We hebben zelf nog de plannen voor de bar bijgestuurd in functie van zijn aanbevelingen.