Restaurant Marina testimonial

Restaurant Marina - Getuigenis

Ristorante Marina is al jarenlang dé referentie voor al wie in Oostende wil genieten van het beste wat de authentieke Italiaanse keuken te bieden heeft. En daar mochten wij in 2019 aan meewerken. Vida en haar team gingen met Fregiric in zee voor de realisatie van de volledige bar en veel meer.

17.01.2020

In maart 2019 is het restaurant verhuisd naar Oosteroever, wat een grote verbetering voor de gasten (prachtige locatie, meer parking,…) betekent. Echter, het is een grote uitdaging geweest voor Vida en haar team om het nieuwe restaurant afgewerkt te krijgen voor de opening. Ook Fregiric is tot het uiterste gegaan voor de realisatie van de volledige bar, centraal in het restaurant, de koelruimtes en de airconditioning.

“De combinatie van producten van topkwaliteit en een onberispelijke service maakt Fregiric tot droompartner in de horeca.”

Vida, zaakvoerster van Ristorante Marina:

Ik ken Ricardo eigenlijk al heel lang. In mijn vorige zaak, een traiteur, heb ik ook met Fregiric samen gewerkt voor de koelinstallaties en ik ben altijd heel tevreden geweest over zijn werk. Hij denkt niet alleen mee over wat de beste oplossingen zijn voor een bepaald probleem, maar staat ook in voor een vlekkeloze uitvoering. Hij werkt met merken van topkwaliteit en daarmee maakt hij echt het verschil. Bovendien heb ik altijd op hem kunnen rekenen als er zich een probleem of defect voordeed.

“Fregiric hanteert dezelfde standaard als wij: enkel het beste is goed genoeg.”

In 2016 heb ik dit klasse-restaurant van mijn vader overgenomen en toen we beslisten om te verhuizen naar een gloednieuwe locatie op Oosteroever wist ik dat ik voor de bar en koeltechnieken enkel met Fregiric wilde samenwerken.

Want de vereisten waren hoog, enkel het beste was goed genoeg. Ricardo is ter plaatse komen kijken wat er mogelijk was, zowel voor de bar als voor de koelinstallaties en airco. We hadden de luxe om over een grote ruimte te beschikken en konden die optimaal inrichten. Ricardo zijn inbreng was hierin van groot belang. We hebben zelf nog de plannen voor de bar bijgestuurd in functie van zijn aanbevelingen.

Restaurant Marina

Ook in de uitvoering was Fregiric een betrouwbare partner. De timing was voor ons cruciaal want de opening van het restaurant stond vast. Dankzij de coördinatie van Groep Versluys en het goeie teamwerk van de schrijnwerker, lasser, elektricien en Fregiric hebben we die deadline gehaald…

Zelf ben ik het meest trots op de bar en onze wijnkoeling. De bar is niet alleen bijzonder ergonomisch ingericht maar oogt ook heel mooi. Het is een perfect samenspel van kwaliteitsvolle producten en het vakwerk om ze naadloos te integreren in het interieur.

Hetzelfde geldt voor de wijnkoeling, die helemaal op maat gemaakt werd. Onze klanten willen genieten van topwijnen en die moeten dan ook perfect gekoeld zijn. Zo kunnen we de temperatuur aanpassen voor rode wijnen tegenover de witte.

“Service is meer dan een goeie installatie leveren, het is klaarstaan voor je klanten, 24/7. En dat heeft Ricardo goed begrepen.”

We zijn bijzonder gelukkig op onze nieuwe locatie en we merken dat ook onze klanten lovend zijn. Dat doet echt deugd. Want de verhuis van een gevestigde waarde is toch altijd een beetje een sprong in het onbekende…

En ja, mocht ik het opnieuw doen, zou het terug met Fregiric zijn. Omdat ik weet dat ik altijd op Ricardo kan rekenen. En in de horeca is dat cruciaal. Wij kunnen onze koeling niet missen. Elk defect moet in de kortste keren opgelost worden. En bij Fregiric weet ik dat er na één telefoontje in de kortste keren – zelfs in volle shift - een technieker langskomt om te helpen. Als je een toprestaurant te runnen hebt, kan je je niet voorstellen wat een geruststelling dat is…

Restaurant Marina
Restaurant Marina
Restaurant Marina
Restaurant Marina
Restaurant Marina
Restaurant Marina
Restaurant Marina
Restaurant Marina
Restaurant Marina
Restaurant Marina