De Vincke Westouter vernieuwd door Fregiric

Vinke Westouter

Maatwerk op topniveau

Vinke is een nieuwe horecazaak in Westouter, hartje Heuvelland. Voor de inrichting van hun bargedeelte hebben zij beroep gedaan op de kennis en expertise van Fregiric. Resultaat is een prachtig staaltje maatwerk in inox met toestellen van topkwaliteit, afgewerkt tot in de puntjes.

05.09.2019

“Mijn man Gilles heeft jaren als topchef gewerkt, maar had nu ook zijn zinnen gezet op een eigen zaak. Voor inrichting nam hij de keuken ter hand en mocht ik de bar inrichten. Zo zijn we beide in ons element.

Van enkele zaken in de buurt had ik vernomen dat Fregiric altijd kwaliteit oplevert en bovendien een goede service na verkoop heeft. Dat laatste vind ik evenzeer belangrijk, want een bar is zoals een ketting. Als één schakel niet naar behoren werkt, breekt de ketting," legt Deborah uit.

Omdat het een compleet nieuwe zaak betreft, had Fregiric de vrijheid om de bar volledig op maat in te richten. Er werd geopteerd voor een modulair barsysteem met verschillende voorraadsegmenten met bovenaan een INOX werkblad, afwasbak en 1 tapkraan. In het tweede deel van de bar hebben we dan nog 3 ECO-LINE koelkasten, een ijsblokjes machine en een flessenkoeler GB-Line geïnstalleerd.

“Nu de bar en de keuken klaar zijn en op elkaar zijn afgestemd, zijn wij klaar om onze klanten te verwennen met topgerechten tegen betaalbare prijzen. Vergezeld van een lekkere cocktail of wijn natuurlijk!”

Reserveren in deze prachtige zaak kan online of telefonisch op +32 57 375 305.

 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Contacteer ons!