Oplossingen voor chocolatiers

Je chocoladeatelier en -boetiek inrichten? In ons ontwerp houden we rekening met de finesses van je vak en de fragiliteit van chocolade. We stellen passende toestellen voor en onze techniekers installeren én onderhouden ze volgens de regels van de kunst. Zo creëer je zorgeloos de mooiste pralines en smaken ze altijd op hun best.

We kunnen helpen met:
Klimatisatie

Met de juiste klimatisatie van Daikin creëren we een correcte omgevingstemperatuur voor de chocolade, zowel in de winkel als in het atelier. Een te warme omgeving zou immers nefast zijn voor de kwaliteit van de chocolade. We denken met je mee over de meest geschikte toestellen en staan in voor de installatie volgens de regels van de kunst. 

Image
Atelierinrichting

In je atelier komt de chocolade tot leven. Wij zorgen dat de inrichting van je werkplek bijdraagt tot je allermooiste creaties. Met inox maatwerk voorzien we voldoende werkruimte – ook gekoelde werkbanken van Foster zijn mogelijk. Of wat dacht je van een snelkoeler om de chocolade te shockvriezen? 

In een koel- of vriescel hou je dan weer alle ingrediënten vers. We richten de Isomasters koelcel in met handige rekken, bakjes en schappen. Eens je pralines en het ander lekkers klaar zijn, kunnen de moules gerust in de vaatwasser van Winterhalter of Classeq.

Image
Winkelinrichting

In de winkel is uiteraard een hoofdrol weggelegd voor je pralines, chocolade en misschien wel ijscreaties? ISA is alvast het ideale merk voor toonbanken en koeltorens om jouw producten alle eer aan te doen. De toestellen houden de luchtvochtigheid op peil waardoor jouw klanten kunnen genieten van de perfecte chocolade.

Image
Wij luisteren graag naar jouw wensen en geven gericht advies.
Image