Daikin Airco Fregiric

Hou niet alleen je hoofd koel tijdens de hitte!

Kies voor een aircosysteem op maat

De hittegolf van de voorbije week maakte velen loom en lui en heeft ons meer dan eens uit onze slaap of van ons werk gehouden. Met een airco op maat van je woning en je noden zorg je voor een heerlijk aangenaam gevoel!

13.08.2020

“Wat is het toch warm!”…
Het moet zowat de meest uitgesproken zin zijn de laatste dagen. En daar is geen woord van gelogen, want we hebben een hittegolf van formaat achter de rug. Dat is lang geen zeldzaamheid meer de laatste jaren. Steeds vaker gaan de temperaturen dagenlang de hoogte. Denk maar aan die hete dagen eind juli en augustus vorig jaar. Net als toen hebben we de voorbije dagen mogen puffen en zweten van het ochtendgloren tot diep in de nacht.

Hoogtijd dus om te bekijken wat de mogelijkheden om je huis en/of werkomgeving aangenaam en langdurig af te koelen.

Een duurzame oplossing

Een airconditioning systeem is zonder twijfel de beste en meest duurzame en gezonde oplossing. Het laat niet alleen toe om de temperatuur te bepalen die voor jou het meest comfortabel aanvoelt, maar de binnenlucht wordt ook automatisch gezuiverd.

Er bestaan heel wat verschillende soorten airco’s. We kennen allemaal de gebruikelijke (mobiele) airco, maar een split-airco biedt heel wat voordelen tegenover oude elektrische systemen. Deze warmtepomp-airco met een binnen- en buitenunit is een prima keuze voor de koeling van één ruimte. Het werkt bijzonder energiezuinig en zo goed als geluidloos. Bovendien kan je met dit systeem zowel koelen als verwarmen.

Een multi-split systeem werkt volgens hetzelfde principe, maar er kunnen tot vijf binnenunits aangesloten worden op één buitenunit. Zo kan je elke kamer in je woning of kantoor apart koelen (of verwarmen).

Airco in slaapkamer door Fregiric

Geen vuiltje in de lucht

Maar dat is niet alles. Fregiric plaatst en onderhoudt niet enkel hoogwaardige standaard aircosystemen maar is door de jaren heen specialist geworden in maatwerk voor alle soorten koeling, dus ook voor airconditioning op maat. Met een volledig geïntegreerd aircosysteem kies je voor een optimaal koeling zonder dat dit invloed heeft op de esthetiek van de woning of werkruimte.

Wij bekijken ter plaatse de mogelijkheden en installeren het meest geschikte airconditioningssysteem, zowel thuis als op kantoor, in je winkel of horecazaak. Zo geef je jezelf en je klanten een aangenaam en comfortabel gevoel én gezonde lucht op eender welk moment, zelfs op bloedhete dagen.

Snak jij ook naar verfrissing?
Neem contact op voor meer info of een voorstel op maat!