Gamko hoofdafl.

Gamko barkoeling: stijlvol, praktisch en betrouwbaar!

Een horecaondernemer streeft naar absolute perfectie. Met de barkoelingen van Gamko beschikt u over tal van mogelijkheden die perfect aansluiten bij uw horecazaak.

28.06.2022

Een ideale oplossing achter uw bar

U bent op zoek naar een betrouwbaar systeem voor achter uw bar dat beschikt over een krachtig cooling, waardoor u uw dranken altijd op de ideale drinktemperatuur kunt bewaren. Daarnaast wilt u beschikken over de mogelijkheid om veel verschillende flessen gekoeld te bewaren. Een grote opslagcapaciteit is daarbij onmisbaar. Daarmee bent u er immers van verzekerd dat u de klant altijd kunt bedienen met een brede selectie gekoelde dranken.

Gamko barkoeling

Selecteer uw eigen stijl

Iedere bar of horecazaak beschikt wel over een vorm van barkoeling. Wat echter vaak ontbreekt achter de bar is een persoonlijke twist, een unieke uitstraling waarmee u zichzelf differentieert van de concurrentie. De barkoelingen zijn daarom optioneel uit te rusten met gekleurde en dimbare ledverlichting. Zo presenteert u uw dranken altijd op een bijzonder aantrekkelijke manier. U kunt de ledverlichting overdag bijvoorbeeld neutraal instellen, en 's avonds kiezen voor een feestelijkere kleur. De controle ligt helemaal in uw handen, waardoor u de koeling meteen in het oog kan laten springen van uw klanten.

Grenzeloos flexibel en aanpasbaar

De barkoelingen van Gamko zijn eindeloos flexibel en geheel naar uw wensen aanpasbaar. Om te beginnen kunt u kiezen uit verschillende indelingen. U heeft daarbij de keuze tussen deuren of lades, waardoor u altijd gemakkelijke toegang heeft tot uw dranken. Daarnaast kunt u uw barkoeling met laden optioneel ook uitrusten met een slot, om diefstal te voorkomen. De koelingen zijn beschikbaar voor stekkerklaar gebruik, of met een machine op afstand, waarmee u ongewenst geluid en restwarmte van uw klantgedeelte vandaan houdt. Tot slot behoren wijnkoelkasten van Gamko ook nog tot de mogelijkheden. Met een wijnkoelkast bent u er van verzekerd dat u al uw witte en rode wijnen perfect geklimatiseerd kunt bewaren.

slider 1
slider 2
slider 3

Uitmuntende service en kwaliteit

Kiest u voor barkoeling van Gamko, dan kiest u voor kwaliteit, betrouwbaarheid en geweldige klantenservice. Alle koelingen zijn speciaal ontworpen en gebouwd voor de horeca, en vervaardigd uit materialen van de hoogste kwaliteit. Mocht er toch iets stuk gaan of niet naar wens zijn, dan kunt u altijd vertrouwen op de servicemonteurs, die tevens jaarlijks preventief onderhoud verrichten aan uw barkoeling. Contacteer ons voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.